Henriette Kinnunen
CEO / Administrerende Direktør
Tlf: +45 28 89 21 33

Henriette Kinnunen er administrerende direktør for DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels i Danmark.
Henriette Kinnunen er administrerende direktør for DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels i Danmark. Hun har en baggrund fra både advokatbranchen og det offentlige. Derudover har hun været chefjurist i Tænketanken CEPOS, lederskribent på Dagbladet Børsen og drevet egen virksomhed med rådgivning indenfor jura, kommunikation og public affairs.
Mere information
Send an emailFollow us on twitter
Gorm Boe Petersen
Underdirektør
Tlf: +45 41 19 91 63

Netværksaktiviteter, generel administration samt sekretær for diverse udvalg.
Gorm Boe Petersen kommer fra en række stillinger som fuldmægtig i Boligministeriet (2001-02), Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (2002-03), Økonomi- og Erhvervsministeriet (2003-07) og Konkurrencestyrelsen (2007). Gorm Boe Petersen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus universitet og har desuden suppleret dette med en HD i finansiering ved CBS. Gorms hovedopgave omhandlede forholdet mellem GP's og LP's i nordiske venture- og kapitalfonde.
Mere information
Ruben Kidde
Chefkonsulent (pressekontakt)
Tlf: +45 53 86 28 08

Ruben Kidde er chefkonsulent hos Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening - DVCA
Ruben Kidde er uddannet Cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har tidligere været politisk konsulent hos Radikale Venstre.
Mere information
Jonathan Nielsen
Fagpolitisk chef
Jonathan Nielsen er fagpolitisk chef for DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels i Danmark. Jonathan Nielsen har tidligere arbejdet som særlig rådgiver i Økonomi- og Indenrigsministeriet og har forud for dette været politisk-juridisk konsulent på Christiansborg i en årrække. Han er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet.
Carina Young Høedt
Projektleder
Tlf: +45 72 25 57 52

Mobil: +45 30 51 16 18

Carina Young Høedt er vores projektleder og ansvarlig for alle Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening - DVCAs events og kommunikationen omkring dem. Carina er desuden vores GDPR ansvarlige.
Carina Young Høedt er uddannet fra CBS i International Business Communication og har tidligere erfaring fra både event- og kommunikationsbranchen
Mere information
Nikoline Wagner
Kommunikationskonsulent
Tlf: +45 28 55 01 92
Nikoline Wagner er kommunikationskonsulent hos DVCA, brancheforening for venture- og kapitalfonde samt business angels i Danmark. Nikoline er yderligere DVCAs pressekontakt.
Mere information
Niels Ejner Hovmøller
Analyst
Niels Ejner Hovmøller er analytiker hos Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening - DVCA.
Ellen Tornfeldt
Analyst
Ellen Tornfeldt er analytiker hos Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening - DVCA.
Katja Hoffmann Rener
Finansiel konsulent
Tlf: +45 40 84 23 53

Kontakt venligst Katja Hoffmann Rener fra Intertrust, hvis du har spørgsmål til din faktura eller lignende.
Dorte Thomsen
Financial advisor
Tlf. +45 31 18 90 25
Joachim Sperling
Redaktør af PE rapporten
Tlf: +45 40 96 68 86