Members of DVCA

Virksomhedsbørsen A/S

Adresse: Strevelinsvej 10, 1. sal Fredericia 7000

Medlemsinformation:

Virksomhedsbørsen skal være landets foretrukne og største virksomhedsmægler i segmentet for små og mellemstore virksomheder. Derfor arbejder vi ud fra en klar vision og mission.

Vores vision er at sætte standarden for en holistisk og værdiskabende service i forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomheder. Det kræver, at ”vores” virksomheder kontinuerligt skaber vækst og positive resultater, og derfor er vores mission at bidrage til, at det sker med udgangspunkt i et stærkt kommercielt grundlag.

Derudover ønsker vi at fremme ejerledernes muligheder for at gennemføre et salg eller køb med det bedst mulige resultat, som samtidig medfører et optimalt grundlag for fremtiden, hvad enten fremtiden indebærer et liv som ejerleder eller tidligere ejerleder.

Afgørende for at lykkes med missionen er en fortsat udvikling af virksomhedens kommercielle økosystem, der består af de interne kapaciteter samt eksterne samarbejdspartnere, herunder advokat, revisor og pengeinstitut.

Virksomhedsmæglernes tilgang til arbejdet med din virksomhed, deres forståelse for hele det kommercielle grundlag, den store emnedatabase og den faste annoncering udgør forudsætningerne for, at vi kan realisere vores vision og mission. Det giver dig de bedste forudsætninger for fremtiden.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Strevelinsvej 10, 1. sal Fredericia 7000