Members of DVCA

RTM Insurance Brokers

RTM Insurance Brokers A/S er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring.
Adresse: Greve Centervej 90 2670 Greve Danmark Work Phone: 43 53 14 44 Website: www.rtm.dk

Notes

RTM Insurance Brokers A/S er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring

Vi er store nok til at løse en hvilken som helst forsikringsopgave og små nok til at have respekt for, at selv de mindste opgaver skal løses – ordentligt! Vi er kendt for vores service- og betjeningskoncept, der sparer vore kunder for tid, besvær og mange penge.

Vi satser meget på, at vores forsikringsmægler arbejder særdeles tæt sammen med kunder, så vi gennem en dialog sikrer den mest optimale forsikringsdækning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Derfor bliver vores forsikringsmægler ved med at spørge, indtil hver sten er vendt, og den rette løsning er fundet.

I RTM lægger vi vægt på at være i tæt kontakt med vore kunder. Vi har hver dag forsikringsmæglere og ingeniører på opgaver i hele Danmark, for geografisk afstand er ikke noget problem for os. Derfor er vi! i stand til at have kunder over hele landet.

RTM Insurance Brokers A/S er med mere end 45 ansatte, den største danskejede forsikringsmægler i Danmark. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vi har en international profil med et stort netværk af samarbejdspartnere, nationalt såvel som internationalt. Vi har hovedkontor i Greve samt afdelinger i Fredericia, Odense og Aarhus.

Kontaktperson: Leif Rexen

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Greve Centervej 90 2670 Greve Danmark