Members of DVCA

NordicValuation.dk

NordicValuation fokuserer på værdiansættelse af unoterede virksomheder samt at øge værdien af virksomhederne. Kontakten er typisk enten direkte kontakt eller via advokater, rådgivere samt investorer.
Adresse: Hansborggade 30 Haderslev 6100 Work Phone: 21 30 27 22 Website: www.nordicvaluation.dk

Medlemsinformation:

Værdiansættelse. Udelukkende fokus på værdiansættelse i høj kvalitet af unoterede virksomheder samt at øge værdien af virksomhederne. Alle typer, brancher og størrelser fra startups til modne selskaber. Uafhængig af virksomhedsmæglere.

Stifter Morten Ramsgaard Lilly Christensen er uddannet cand.merc. og har i 2009 afsluttet MBA hvor fokus blev rettet mod corporate finance, herunder masteropgave omhandlende værdiansættelse og strategisk styring af værdien. Har været finans- og økonomichef i 10 år før opstart som virksomhedskonsulent den 1. marts 2016. Kombinationen af at kende “begge sider af bordet” er unik når der skal udarbejdes en værdiansættelse og rapporterne skal optimeres. Det betyder bl.a. god sparring med virksomhederne og forståelse for de forretningsmæssige udfordringer og muligheder der kendetegner den enkelte virksomhed.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Hansborggade 30 Haderslev 6100