Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dvca.dk/public_html/wp-content/plugins/envira-downloads/includes/global/download.php on line 216
NJORD Law Firm » Members – Aktive Ejere
Members of DVCA

NJORD Law Firm

NJORD er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset.
Adresse: Pilestræde 58 København 1112 Work Phone: 33 12 45 22 Website: njordlaw.com

Medlemsinformation:

Kontaktperson: Conni Falkner

NJORD er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. Vores primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, specielt Tyskland. I NJORD løser vi opgaver for virksomheder og myndigheder i Danmark, i Norden og i Tyskland, og for en række af vores globale klienter fungerer vi som en gateway til hele den nordiske/baltiske region. Mange af dem bruger løbende NJORD som en nordisk problemknuser, og vi har derfor et betragteligt antal sager på tværs af landegrænser.

Det nordiske er integreret i vores kultur og vores måde at tænke på. Uanset om opgaven er en dansk virksomhedsoverdragelse, en tysk ejendomshandel eller en varemærkebeskyttelse i hele Norden, bringer vi nordiske værdier i spil. Der er højt til loftet hos os. Vi er direkte, uformelle og fleksible. Vi har en lav magtdistance og en mangfoldig kultur med mere end 10 forskellige nationaliteter repræsenteret blandt partnere og a! ndre medarbejdere. Faglighed er vores fundament. Forretningsforståelse vores force. Fleksibilitet en del af vores DNA.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Pilestræde 58 København 1112