Venturefonde

Investo Capital Management A/S

Hjemme Niels Jernes Vej 10 Aalborg Ø 9220

Om virksomheden

Investo Capital er en venturekapitalfond med fokus på seed og early-stage investeringer indenfor teknologi (eller services baseret på teknologi).

Fonden investerer som aktiv minoritetsinvestor og vores team bidrager, afhængigt af den enkelte virksomhed, i forhold til strategi, organisation, internationalisering og en række andre operationelle og finansielle aktiviteter. Fonden syndikerer gerne med andre lokale eller internationale investorer som aktivt kan bidrage til virksomhedernes udvikling. Der lægges stort vægt på teamet i virksomheden, teknologiens konkurrencedygtighed, vækstpotentialet, virksomhedens skalérbarhed og endeligt udviklingen i det marked virksomheden agerer indenfor.

Fonden er etableret i 2018 med HEARTLAND A/S og Novi Innovation A/S som cornerstone investorer. Teamet i fonden har selv som stiftere været med til at starte virksomheder op, arbejdet i ledelsesfunktioner i større virksomheder lokalt i Norden og internationalt, og har endvidere i en årrække arbejdet med venture og private equity i Danmark og Norden.

Teamet har deltaget aktivt i investeringer i en række succesfulde danske opstartsvirksomheder som f.eks. CONFIGIT A/S (solgt til Polaris), Healthcare Danmark A/S (solgt til Falck Healthcare), GomSpace Group (GOMX; Nasdaq OMXS), Netic A/S (solgt til Trifork), Neurodan A/S (solgt til Otto Bock Healthcare), TC Group A/S (solgt til Music Group) og Tpack A/S (solgt til AppliedMicro).

Fokus: Teknologi – ICT, cleantech, industry 4.0 (f.eks. big data, IoT, automatisering af produktion m.v.) og medtech

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Niels Jernes Vej 10 Aalborg Ø 9220

 

Tilbage til alle medlemmer