DVCA’S PERSONDATAPOLITIK

Dette website udbydes af DVCA. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at DVCA behandler dine personoplysninger i henhold til denne politik.

Dataansvarlig
DVCA er ansvarlig for data, der indsamles via www.dvca.dk.
Ønsker du nærmere oplysninger kan du kontakte os på telefonnr. + 45 72 25 57 52 eller dvca@dvca.dk

Cookies
På DVCA’s hjemmesider (www.dvca.dk, www.npes.eu, www.topmodet.dk og nordicfundraisingsummit.com) anvendes kun cookies i forbindelse med statistik af adfærd på hjemmesiden. Informationerne er anonyme, og vi bruger dem kun til at forbedre sidens indhold og funktionalitet.

Hvilke data indsamler vi?
Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger fra dig for at kunne levere målrettet information, nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du fx tilmelder dig et af vores arrangementer, når du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve og når du ønsker at høre mere om medlemsfordele. Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger eksempelvis e-mailadresse, navn, firma og telefonnummer. DVCA behandler udelukkende personoplysninger til specifikke og saglige formål det være sig, levering af medlemsydelser, fx afholdelse af konferencer og møder, intern videndeling i branchen m.v
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.dvca.dk videregives kun til:
• Foreningens medarbejdere
• Samarbejdspartnere, der har brug for personoplysninger for at kunne levere information og serviceydelser, som du har bestilt/tilmeldt dig.

Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring.
Ret til at blive slettet
Du har til hver en tid mulighed for at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere målrettet information, nyhedsbreve mv. fra os. Du kan selv afmelde dig nyhedsbrevene ved at “unsubscribe” i bunden af nyhedsbrevet. Ellers skriv til os på dvca@dvca.dk og så sletter vi dine persondata.

OPDATERING AF OG INDSIGT I OPLYSNINGER
Som registreret hos DVCA har du altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom du har ret til at gøre indsigelse med registreringen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DVCA, e-mail: dvca@dvca.dk eller telefon: + 45 72 25 57 52.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

DVCA’s persondatapolitik kan downloades her