test

Ledige stillinger i DVCA

Projektleder til konferencer og events mv.

Arbejder du bedst, når du har frihed under ansvar? Foretrækker du, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden? Har du mod på at lære en kompliceret branche med sin helt egen ordbog og mange meget intelligente mennesker at kende?

Så er jobbet som projektleder i DVCA – brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels – måske noget for dig.

Om arbejdet i DVCA

Det er svært at sætte helt præcist på formel, hvad din forgænger lavede – for hun var altid klar på at videreudvikle og styrke DVCA. Men de store klumper af arbejdsopgaver kommer her:

  • Projektledelse og udførelse fra start til slut af DVCAs tre store årlige konferencer; DVCA Topmødet, Nordic Fundraising Summit og Nordic Private Equity Summit. Det indebærer fx udvælgelse af leverandører, forhandling af aftaler, styring af medhjælpende studenter mv.
  • Du får også ansvaret for projektledelse og udførelse af 10-12 gå-hjem-møder årligt hos DVCAs medlemmer.
  • Opdatering, indkøb og vedligeholdelse af DVCA-ejede hjemmesider. Samt opdatering og vedligeholdelse af DVCAs databaser.
  • Webmaster på DVCAs hjemmesider, superbruger på DVCAs kommunikationsværktøjer såsom Peytz mv.
  • Forfaldende arbejde såsom fx bestilling og indkøb af hotelovernatninger, flybilletter etc.

Hvem er du som person?

DVCAs kontaktflade er uhyre bred. Så du vil møde mange mennesker på mange niveauer. Derfor er det vigtigt for os, at du er en god networker og er grundig.

Det er også en fordel, hvis du har en veludviklet strategisk og taktisk forståelse. Kort sagt er du god til at tage ansvar og selv drive DVCAs udvikling frem, men du er også en holdspiller og evner at samarbejde med ikke bare dine kolleger, men også foreningens bestyrelse mv.

Vi har alle let til et grin, og vi støtter altid hinanden. Det syn på verden skal du dele med os. Vi hader udtrykket ”at holde mange bolde i luften”, men det der med at kunne styre flere ting på samme tid er en klar fordel.

I DVCA er vi først og fremmest sat i verden for at repræsentere medlemmerne politisk. Derfor gør det heller ikke noget, at du er politisk interesseret. For dine kolleger snakker meget politik. (Men det er ikke et krav – det er mest af hensyn til dig selv).

Dine faglige kompetencer

Vi lægger ikke den store vægt på din uddannelse, mere på dine resultater. Hvis du er nyuddannet, er du nok akademiker. Men har du erfaring, så kan du ligeså godt være markedsføringsøkonom eller lign. Bred forståelse af dansk erhvervsliv er klart en fordel. Dit skrevne og talte engelsk er rigtig godt.

Om DVCA

Du vil blive del af en organisation, som repræsenterer stærke økonomiske interesser i en netværks- og projektorienteret form, og som har over 250 medlemmer. Vi har en uformel omgangstone, lægger vægt på faglighed og gensidig sparring, og vi har høje krav til kvaliteten i vores arbejde. DVCA har centralt placerede kontorer i den gamle børsbygning på Slotsholmen i København.

Interesseret

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte underdirektør Gorm Boe Petersen på mobil 4119 9163.

Du bedes sende din ansøgning, CV, og relevante dokumenter til gbp@dvca.dk senest den 11. oktober 2017. Vi holder løbende samtaler – så ansøg hellere i dag end i morgen.

Uopfordrede ansøgniner

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til DVCA’s adm. direktør, Jannick Nytoft, jny@dvca.dk.