Associerede medlemmer / Investorer (LPs)

Chubb Insurance

Chubb er et niche forsikringsselskab med stærkt fokus på og lang erfaring med især den finansielle sektor.
Adresse: Strandvejen 104B Hellerup 2900 Telefon Arbejde: 39 25 65 00 Webside: www.chubb.com

Biography

Vi servicerer mange kunder blandt andet Investment Capital, Venture Capital, investeringsvirksomheder, banker, forsikringsselskaber og andre rådgivere, hvor vi leverer specialdesignede forsikringsløsninger som dækker rådgivnings- og ledelsesansvar (Bestyrelseansvar), samt kriminalitetsforsikringer og øvrige sædvanlige forsikringer såsom brand, erhvervsansvar, auto og arbejdsskade.

Chubb’s succes er et resultat af evnen til og talentet for at skabe fornyelse, fleksible forsikringsløsninger og målrettet kundeservice. Samtidig fastholder Chubb de værdinormer og forretningsprincipper, som har været gældende i selskabets mere end 125 år lange historie.

The Chubb Group of Insurance Companies er grundlagt i 1882 og har hovedkvarter i Warren, New Jersey. Chubb er i dag blandt de største forsikringsselskaber i USA og i resten af verden. Den samlede aktivmasse overstiger USD 45 mia. og vores finansielle rating er senest blevet genbekræftet som AA hos Standard & Poor’s samt A++ (superior) hos AM Best. Chubb har drevet forsikringsvirksomhed i Europa siden 1962 og i Danmark siden 1976. Den danske filial indgår i Chubb Insurance Company of Europe SE, som er en integreret del af Chubb koncernen, med sine 120 filialer i 27 lande verden over og en medarbejderskare på mere end 10.000 ansatte.

Vi kontaktes på telefon eller email: Kristine Pettersson, Chef For Chubb Specialty Insurance kpettersson@chubb. com telefon 39 26 65 84 Jens Odgård, underwriter, jodgård@chubb.com telefon 39 25 65 56.

 

Tilbage til alle medlemmer