Aktive Ejeres medlemmer

Foreningens mere end 250 medlemmer repræsenterer hele investeringskæden fra individuelle business angels over ventureselskaber og kapitalfonde til institutionelle investorer samt associerede medlemmer.

Vital Invest A/S

Handel, Industri, Service Beløb:: 1-10 mio dkr.
Adresse: Metalvej 12 Kolding 6000 Telefon Arbejde: 30 25 68 72

Medlemsinformation:

Vital Invest A/S er en familieejet investeringsvirksomhed, der investerer i mindre virksomheder. Vi stiller vores egne erfaringer og kapital til rådighed med henblik på at hjælpe nøje udvalgte virksomheder med at investere i vækstskabende aktiviteter, styrke soliditeten eller eventuelt gennemføre et planlagt generationsskifte.

Vi differentierer os fra andre aktører ved at Vital Invest A/S er privatejet. Vi investerer vores egne penge, og har derfor ”hånden på kogepladen”. Vi har selv bygget flere selskaber op – og efterfølgende solgt selskaberne med en fornuftig fortjeneste Vi kender virksomhedsdrift indefra, og har forståelse for at der er begrænsede ressourcer i hverdagen. Dag til dag drift er yderst vigtig og skal passes. Men den overordnede vækstplan er også vigtig, og den kan vi hjælpe med at udarbejde og sikre fremdrift på.

Teamet består af en unik kombination af erfaring og kompetencer. Nina er erfaren serieiværksætter, der har været med til at opbygge og frasælge flere virksomheder. Michael er erfaren strategikonsulent, der har +10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at styrke deres konkurrenceevne, samt øge deres indtjening. Begge er en del af ejerfamilien.

Vi er passionerede mennesker ligesom ejerlederen. Vi forstår at hjertet banker for virksomheden, og dens medarbejdere. Vi forstår at der er mange følelser involveret. Vi har derfor udviklet et unikt opstartsforløb, som giver ejeren og Vital Invest A/S mulighed for at lære hinanden godt at kende, inden eventuel aftale om at indlede et samarbejde.

Kontaktperson: Michael Tørnæs Roschmann

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Metalvej 12 Kolding 6000